Fotodepilació mèdica

Applications:
Fotodepilació mèdica

La depilació amb teràpies de llum és el procediment estètic més realitzat al món.

Existeixen diferents dispositius indicats per a la depilació permanent, alguns són Làsers (llum monocromática, que emet en una única longitud d’ona) i altres Llum Polsada Intensa (IPL). L’IPL és una font de llum policromàtica a la qual se li apliquen uns filtres que ens permeten treballar amb les longituds d’ona més adients segons el tractament que volem realizar.

Un dispositiu Làser no és sinònim de millors resultats que una IPL, inclús existeixen situacions i localitzacions corporals en que el sistema de fototeràpia d’elecció serà sempre una llum polsada. El que s’ha de tenir en compte a l’hora de buscar bons resultats en una fotodepilació és la qualitat de l’equip (tant si és Làser com si és IPL) i de si aquest és d’ús mèdic o únicament cosmètic.

A Institut Cimax disposem d’un sistema de depilació IPL d’última tecnologia, que pot oferir resultats molt ràpids i eficaços en la reducció permanent del pèl en tot tipus de pell, incloent la pell broncejada.

El capçal SHR d’Alma Làsers Mèdica inclou un dispositiu de refredament per contacte i fa servir la tecnologia en mobiment “IN-Motion”, que permeten realitzar tractaments pràcticament indolors.