IDIOMES:

Mesoteràpia facial amb àcid hialurònic

18 oct. 2022

Amb el pas del temps, la pell va perdent fermesa i elasticitat a causa dels canvis hormonals i mediambientals a què ens exposem al nostre dia a dia. Encara que gràcies als avenços de la medicina estètica, alguns d’aquests problemes a la pell es poden millorar amb la realització de sessions de mesoteràpia facial amb àcid hialurònic.

L’àcid hialurònic és imprescindible per a la nostra pell. És capaç d’unir-se a l’aigua, per això hidrata la pell i la manté ferma i sana. Segons anem envellint, el nostre organisme produeix menys àcid hialurònic, cosa que fa que la nostra pell perdi vitalitat i elasticitat.

A partir dels 25 anys la quantitat d’àcid hialurònic de la nostra pell comença a disminuir, i als 60 anys comptem únicament amb el 10% de la quantitat inicial. Aquesta disminució a nivell cutani es tradueix en una deshidratació i disminució de la fermesa de la pell i ocasiona l’aparició d’arrugues.

Què és la mesoteràpia?

La mesoteràpia facial és un procediment mèdic mitjançant el qual podem administrar principis actius a nivell dèrmic o intradèrmic i aconseguir un efecte molt més eficaç que mitjançant altres tècniques d’aplicació com la tòpica.

Aquestes substàncies s’apliquen mitjançant unes microinjeccions superficials i segons el principi actiu utilitzat obtenim diferents resultats davant de l’envelliment, la pell apagada o castigada pel sol o el tabac, la flacciditat, la cel·lulitis o l’alopècia.

Què és la mesoteràpia facial amb àcid hialurònic?

La mesoteràpia facial amb àcid hialurònic és un tractament amb què s’aconsegueix aportar més hidratació a la pell, donant-li més brillantor i fermesa, cosa que fa que es creï una aparença de pell rejovenida i lluminositat sense necessitat de cirurgia. Es tracta de l’aplicació de microinjeccions d’àcid hialurònic combinada amb altres substàncies com ara vitamines i oligoelements, per proporcionar vitalitat.

L’àcid hialurònic és un material reabsorbible, per tant, per mantenir l’efecte s’haurà de repetir l’aplicació cada 8-12 mesos, depenent de cada pacient, l’àrea a tractar i la tècnica utilitzada. A més, la mesoteràpia facial es pot fer en qualsevol època de l’any, incloent-hi l’estiu.

En què consisteix el tractament?

Les sessions de mesoteràpia facial amb àcid hialurònic es duen a terme mitjançant petites microinjeccions amb una agulla molt fina que serveixen per injectar les substàncies nutritives i revitalitzants. No necessita anestèsia local ni general, i és suficient l’aplicació de crema anestèsica durant 30 minuts abans de fer les injeccions.

Quines substàncies conté la mesoteràpia facial amb vitamines i àcid hialurònic?

La composició pot variar en funció de les necessitats de cada pacient i és a base d’àcid hialurònic, vitamines, minerals, aminoàcids i antioxidants que actuen tant per hidratar com per reparar el dany cel·lular, fins i tot eliminant petites arrugues de la pell.

L’àcid hialurònic que conté és d’alta concentració per millorar la redensificació de la pell. Aquest àcid hialurònic té propietats d’hidratació, de manera que pot millorar l’aspecte de les arrugues i incrementa la producció de col·lagen i elastina.

Zones més freqüents on s’aplica àcid hialurònic

La mesoteràpia facial amb àcid hialurònic és un tractament molt versàtil que proporciona nombrosos beneficis a la pell i cap efecte secundari. Per aquest motiu, aquest tractament es pot aplicar a tot tipus de pells i a qualsevol edat.

La mesoteràpia facial es recomana sobretot en persones joves que volen prevenir l’aparició d’arrugues o línies d’expressió. Tot i això, també es pot aplicar en pells que tinguin petites imperfeccions, ja que aquest tractament pot corregir els porus oberts, les cicatrius petites i algunes marques d’acne.

Altres zones on sovint s’injecta àcid hialurònic, encara que utilitzant tècniques diferents de la mesoteràpia, i productes de diferent pes molecular, són:

  • Llavis (perfilat i/o augment)
  • Solcs nasogenians
  • Comissures labials
  • “Línies de marioneta”
  • Pòmuls
  • Altres arrugues o cicatrius
  • Arrugues labials (“codi de barres”)

Beneficis de la mesoteràpia facial amb àcid hialurònic

Aquest tractament amb prou feines té contradiccions i és perfecte per endarrerir l’envelliment cutani de tota mena de pells. Els resultats són gairebé immediats i es comencen a notar la primera setmana. Gràcies a la mesoteràpia facial amb àcid hialurònic aconseguiràs:

  • Una pell hidratada, regenerada i un to uniforme.
  • Millorar la circulació.
  • Millora de petites taques i arrugues fines de la cara.
  • Contrarestar els efectes de l’envelliment produïts per una exposició excessiva al sol.
  • Promoure la formació de col·lagen i elastina de la pell.

Què cal esperar després del tractament?

Després del procediment, és normal experimentar un lleu envermelliment a la zona tractada, també hi ha un lleuger risc d’hematomes i inflor, que en el cas que es produeixi, desapareixeran en un període de 4 a 6 dies.

Té contraindicacions la mesoteràpia facial amb àcid hialurònic?

La mesoteràpia facial amb àcid hialurònic està indicada en qualsevol tipus de pacients, llevat de dones embarassades o en període de lactància materna, infeccions cutànies o amb al·lèrgies a algun component del tractament.

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax