Per què a Institut Cimax?

El nostre gabinet de Medicina i Cirurgia estètica està integrat per un equip de metges especialistes en cirurgia Estètica, cirurgia Plàstica i Reconstructiva, cirurgia Maxil.lofacial, cirurgia Vascular, medicina estètica i teràpies Làser.

Oferim opcions de tractament tant quirúrgiques com no quirúrgiques per a millorar la imatge dels nostres pacients.

Som especialistes en rejoveniment i en la prevenció de l’envelliment.

Proposem tractaments de diferents preus i per a totes les edats.

Disposem de tècniques de diagnòstic innovadores (com la Càmara 3D: VECTRA) que permet una millor identificació dels problemes, així com fer un seguiment de l’evolució de cada tractament.

Utilitzem materials de la millor qualitat i els nostres equips de tractament són d’última generació, amb la més actual tecnologia.

Els nostres col.laboradors estan en contínua formació, mantenint-se al dia de les noves tècniques i tecnologies en la medicina i cirurgia estètica.

EL SECRET DEL REJOVENIMENT…

A Institut Cimax tenim el secret per a aconseguir un rejoveniment gradual i natural.

El nostre objectiu és aconseguir que els nostres pacients presentin un millor aspecte facial o corporal, o un aspecte més jove, sempre trobant una bellesa natural, sense ser forçada ni artificial.

El nostre èxit serà el pacient satisfet, i per aquest motiu és molt important arribar a un diagnòstic correcte i valorar quina o quines seran les tècniques més adients per a cada cas.

En ocasions serà la combinació de petites coses el que ens permetrà arribar a un resultat més satisfactori i natural. No existeix cap tècnica amb la que es puguin millorar tots els signes de l’envelliment. Intentar tractar el pas del temps mitjançant l’aplicació d’una sola teràpia pot portar a resultats poc naturals i inclús a efectes indesitjats innecessaris.

A Institut Cimax som partidaris de combinar les diferents tècniques de les que disposem, per tal d’aconseguir un resultat gradual i natural amb el que el pacient se senti satisfet.