Plataforma làser

Plataforma làser

A Institut Cimax disposem de múltiples dispositius de fototeràpia (Làsers i Llum Polsada Intensa (IPL)) amb la tecnologia més sofisticada i segura per a la realització de tractaments estètics i dermocosmètics. Tractaments que proposem:

Rejoveniment facial

Tractament que pot ser ablatiu o no ablatiu (sense danyar la superfície de la pell) amb el que aconseguim una milloria en la qualitat de la pell i un rejoveniment REAL de la mateixa, actuant tant a nivell superficial (eliminant taques, aranyes vasculars, lesions cutànies i arrugues) com a nivell profund (reestructurant les fibres de col.lagen envellides i promovent la formació de col.lagen i elastina).

S’aconsellen 3 sessions de tractament i el postractament pot durar entre 2 i 10 dies, podent incorporar-se a la vida social/laboral generalment al 3er dia sense problemes.
S’ha d’evitar l’exposició solar abans i sobretot després del tractament.

Eliminació de taques (Cara, escot, mans)

Existeixen diferents tipus de taques a la pell, disposem de diferents capçals de fototeràpia (Làser Er-YAG i IPL) per al seu tractament.

Depenent de les caracteristiques de la lesió i de si es tracta d’una lesió aïllada o una pigmentació més generalitzada poden ser necessàries entre 1 i 3 sessions.

S’ha d’evitar l’exposició solar abans i sobretot després del tractament.

Real Cases