Implantologia

Implantologia

Què és?

La implantologia és una tècnica quirúrgica que ens permet substituir les peces dentals absents d’una forma senzilla i duradora, sense haver d’alterar les dents adjacents.

Els implants dentals són uns cargols de titani que un cop col.locats dins l’os fan la funció d’una arrel dental; posteriorment, després d’un temps de cicatrització, l’implant queda totalment integrat al maxil.lar i servirà d’anclatge per a les corones o pròtesis dentals.

Institut Cimax compta amb els millors especialistes capaços de resoltre casos complexes com aquells en que la pèrdua d’os fa que requereixin tècniques reconstructives amb injerts ossis que poden ser tant presos del mateix pacient (injert d’os autòleg) com preparats per un laboratori (injert d’os heteròleg). O els casos en que sigui precisa la col.locació de les dents el mateix dia de la col.locació dels implants.

Amb aquesta tècnica (col.locació d’implants) Laconseguim restaurar tant la funció com l’estètica dental, de forma que els nostres pacients puguin somriure sense complexos.

Tractaments que oferim:

  • Col.locació d’Implans dentals d’alta gama
  • Tècniques d’injert ossi heteròleg o autòleg (pres de la cavitat oral, del maluc o de la tibia):
    • Elevació sinusal
    • Injerts Onlay
    • Tècnica Tinti

A Institut Cimax serà un Cirurgia Maxil.lofacial el responsable de dur a terme totes aquestes tècniques, amb la garantia que implica la gran experiència quirúrgica d’aquests professionals mèdics.