Codi de barres

Què vols millorar:
Codi de barres

Anomenem codi de barres a les inestètiques arrugues que es formen al voltant de la boca, principalment al llavi superior.

Es tracta d’arrugues que apareixen al gesticular, y que amb l’edat persisteixen quan estem en repòs.

Disposem de diferents tècniques per a tractar les arrugues del codi de barres, però a Institut Cimax aconsellem l’aplicació d’Àcid Hialurònic mitjançant una tècnica anomenada Blanching, i en ocasions combinar-ho amb un perfilat labial.

El Blanching és una tècnica de medicina estètica que permet tractar les arrugues facials que persisteixen quan estem en repòs (sense gesticular).

Consisteix en realitzar una sèrie de microinjeccions d’Àcid Hialurònic a un nivell molt superficial, al llarg de la fenedura de l’arruga, amb intenció d’esborrar l’arruga sense donar volum a la zona, el que permet aconseguir uns resultats molt naturals.

El Blanching reactiva la formació de col.làgen i la hidratació de la zona tractada, el que fa que l’arruga disminueixi o desaparegui.

El Blanching amb Àcid Hialurònic és un tractament molt efectiu front les arrugues periorals (codi de barres, etc…) però es pot utilitzar en qualsevol arruga que persisteixi marcada en repòs.

Podem utilitzar el Blanching com a únic tractament o com a complement d’altres tècniques com l’aplicació de Botox, l’administració d’Àcid Hialurònic a altres profunditats o el perfilat labial.

Casos reals