Farciments Àcid Hialurònic

Farciments Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic (AH) és un polisacarid present de forma significativa en el nostre organisme, i que té la propietat de retenir grans quantitats d’aigua. El trobem predominantment a nivell de les articulacions, cartílegs i pell.

A partir dels 25 anys la quantitat d’àcid hialurònic a la nostra pell comença a disminuir, i als 60 anys comptem únicament amb el 10% de la seva quantitat inicial.

Aquesta disminució de la presencia d’AH a nivell cutani es tradueix amb una deshidratació del teixit, una pèrdua de volum i una disminució de l’elasticitat i fermesa de la pell, ocasionant inevitablement l’aparició d’arrugues.

Segons la tècnica d’aplicació del gel d’àcid hialurònic podem aconseguir una rehidratació intensa i profunda de la pell (bio-revitalització facial *), donar-li sosteniment, eliminar arrugues o millorar cicatrius, o restablir els volums perduts amb el pas del temps.

Les zones on més freqüentment s’injecta AH són:

  • llavis (remodelat i/o augment)**
  • solcs nasogenians
  • comisures labials
  • “línies de marioneta”
  • Pòmuls
  • Altres arrugues o cicatrius

L’Àcid Hialurònic és un material reabsorbible, pel que per mantenir l’efecte s’haura de repetir l’aplicació cada 8-12 mesos, depenent de cada pacient, l’area a tractar i la tècnica utilitzada.
A Institut Cimax també oferim la possibilitat de poder reestablir volums amb un farciment més definitiu i inocu, fent servir greix pres del mateix pacient (Lipofilling).

* La bio-revitalització facial és un tractament excel·lent per tractar pells exposades al sol molt sovint o bé pells deshidratades mitjançant la injecció d’àcid hialurònic per tot el contorn facial, que permet millorar l’elasticitat de la pell, augmentar la tonicitat i reestablir la turgència cutània.

La bio-revitalització facialés un procediment que es pot realitzar sense anestèsia o amb anestèsia tòpica, i permet incorporar-se a l’activitat diària d’immediat. Per al tractament de bio-revitalització facial acostumen a necessitar-se entre 3 i 5 sessions segons l’estat de la pell del pacient.

** Per aquelles persones que amb el pas dels anys han perdut volum als llavis és posible remodelar-los mitjançant un perfilat labial i una millor definició de l’arc de cupido que permet revitalitzar els llavis sense necessitat d’augmentar-ne el volum.

Real Cases