IDIOMES:

AH per a una hidratació profunda

24 abr. 2018

L’àcid Hialurònic (AH) és la molècula encarregada de mantenir la pell hidratada.

L’AH és un polisacàrid present de forma significativa en el nostre organisme, que té la propietat de retenir grans quantitats d’aigua i el trobem predominantment a nivell de les articulacions, cartílags i pell.

A partir dels 25 anys la quantitat d’àcid hialurònic de la nostra pell comença a disminuir, i als 60 anys comptem únicament amb el 10% de la seva quantitat inicial.

Aquesta disminució de la presència d’AH a nivell cutani es tradueix en una deshidratació del teixit, una pèrdua de volum i una disminució de l’elasticitat i fermesa de la pell, ocasionant l’aparició d’arrugues.

Segons la tècnica d’aplicació del gel d’AH podem aconseguir una rehidratació intensa i profunda de la pell, (bio-revitalització facial *), donar-li suport, eliminar arrugues o millorar cicatrius, o restablir els volums perduts amb el pas del temps.

* La bio-revitalicación facial és un procediment que es pot realitzar sense anestèsia o amb anestèsia tòpica, i permet incorporar-se a l’activitat diària immediatament. Per al tractament de bio-revitalització facial se solen necessitar entre 3 i 5 sessions, segons l’estat de la pell del pacient.

Vine a donar-li una empenta d’hidratació a la teva pell abans de l’estiu! La teva pell t’ho agrairà …

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax