IDIOMES:

Modela el teu cos amb tractaments de radiofreqüència facial i corporal

12 abr. 2022

Has sentit parlar dels tractaments de radiofreqüència facial i corporal? Si el que vols aconseguir és que la teva pell llueixi jove, el que t’explicarem a continuació t’interessarà.
Descobreix totes les zones que podem tractar amb radiofreqüència i quins són els beneficis d’aquest tractament.

Què són els tractaments de radiofreqüència?

La radiofreqüència és un conjunt d’ones electromagnètiques que quan s’aplica sobre la pell del pacient o la pacient es genera un camp elèctric que canvia de positiu a negatiu, causant un moviment rotacional de les molècules generant calor. L’augment de la temperatura afavoreix la formació de nou col·lagen i l’estirament del col·lagen existent, a més d’activar els mecanismes de regeneració cel·lular.

Gràcies a aquests efectes, és un dels tractaments més indicats per combatre l’envelliment.

Aquest envelliment es produeix per la pèrdua d’hidratació i perquè la capacitat de regeneració de la nostra pell es veu disminuïda amb el pas dels anys, de manera que a l’organisme es produeixen menys cèl·lules de les que es destrueixen. A mesura que el metabolisme es torna més lent, els fluids orgànics s’alenteixen, per la qual cosa les cèl·lules comencen a tenir un dèficit de nutrients i d’oxigen, de manera que es comencen a deteriorar i oxidar. Com que la pell és l’òrgan més extern és dels primers a sortir els símptomes d’envelliment.

El protocol més habitual de tractament és de 4 sessions inicials (favorablement una per setmana).

Aquest tipus de tractament es pot aplicar tant a nivell facial com a nivell corporal.

Radiofreqüència facial

La radiofreqüència facial és una tècnica de medicina estètica adreçada a tractar la laxitud de la pell. Produeix un efecte similar al lífting però sense cirurgia. S’utilitza de manera comuna per tractar el front, sota els ulls, les galtes, la línia de la mandíbula i el coll.

Per poder procedir a aplicar el tractament de radiofreqüència a la cara cal que la pell estigui neta. Per començar, s’aplicarà a la zona a tractar un gel conductor de les ones electromagnètiques i seguidament es massejarà la zona amb l’aparell de radiofreqüència. Només el professional podrà triar el nivell que es farà servir en funció de la zona a tractar.

La radiofreqüència també es fa servir per millorar els resultats obtinguts amb altres tractaments.

Beneficis de la radiofreqüència facial

Els resultats obtinguts després de realitzar el tractament de radiofreqüència facial són similars als que trobem després de fer un lífting facial, amb la diferència que s’està davant d’un tractament que no requereix una intervenció quirúrgica. A més, s’aconsegueixen grans beneficis.

 • Tractament de la pell laxa.
 • Tractament de cicatrius d’acne.
 • Reducció d’arrugues.
 • Estimula la producció de col·lagen.
 • Millora la circulació de la sang.
 • Suprimeix toxines i redueix l’excés de líquids gràcies al drenatge limfàtic.

Quines zones es poden tractar?

Les zones on es pot tractar la radiofreqüència facial són:

 • El front.
 • Els ulls.
 • Els pòmuls.
 • L’oval facial i el perfil mandibular.
 • El coll.
 • L’escot.

Per a qui està indicada la Radiofreqüència Facial?

La radiofreqüència facial està recomanada per a persones entre 30 i 50 anys que és quan comencen els primers signes del temps a la pell.

Radiofreqüència corporal

La radiofreqüència corporal és un tractament corporal que està especialment indicat per combatre amb algunes condicions del cos com la flacciditat, el greix acumulat i la cel·lulitis.

A més de millorar l’aparença de la pell, també és molt eficaç per eliminar el greix acumulat. Per què? Doncs perquè la calor trenca les cèl·lules del greix fent que aquestes es dilueixin a l’organisme i siguin eliminades per vies naturals. Això sí, el resultat definitiu de la sessió no s’aprecia de manera immediata; encara que en el moment del tractament es pot observar una millora, aquesta serà temporal per la compactació del col·lagen conseqüència de l’augment de temperatura del teixit, però el resultat real s’instaurarà de forma progressiva, de manera que per observar el resultat final hauran de passar al menys 3 mesos.

Beneficis de la radiofreqüència corporal

A més de tornar a la pell la seva finor i la seva aparença jove, els beneficis de la radiofreqüència van més enllà:

 • Millora l’aspecte de la pell.
 • Ajuda a eliminar la cel·lulitis i el greix localitzat.
 • Millora l’estat de la pell i redueix les arrugues, les cicatrius, les taques, les estries…
 • Millora la circulació a la zona tractada.
 • Elimina l’excés de toxines.
 • Fa que la teva pell estigui més lluminosa.

Quines zones es poden tractar la Radiofreqüència Corporal?

La radiofreqüència corporal es pot aplicar a qualsevol part del cos i amb qualsevol tipus de pell. Després de cada sessió hi pot haver un lleuger envermelliment de la pell que en general es normalitza en minuts.

La radiofreqüència és selectiva i permet tractar parts concretar del cos. Encara que l’ús més popular és en àrees amb excés de greix per reduir-ne el volum, o en zones flàccides per reafirmar-les.

 • Glutis.
 • Cames.
 • Abdomen.
 • Braços.
 • Pits.
 • Estries.

Efectes secundaris i contraindicacions

La radiofreqüència és un dels tractaments estètics més utilitzats i segurs per a la majoria de les persones. Tot i que cal tenir en compte les següents indicacions:

 • Eritema: en finalitzar la sessió i com hem indicat anteriorment, es pot presentar un lleuger envermelliment de la pell que desapareixerà en qüestió de minuts.
 • La radiofreqüència està contraindicada durant l’embaràs i durant el període de lactància. També per a les persones amb dispositius elèctrics com marcapassos o pròtesis metàl·liques. En cas de dubte, sempre pots posar-te en contacte amb el teu metge o professional de confiança.

Com podeu veure, la radiofreqüència és un tractament molt complet de remodelació sense necessitat de passar per quiròfan, a més de ser una tècnica segura, no invasiva, indolora, selectiva i amb resultats a llarg termini.

Si cerques un tractament com aquest, no dubtis en sol·licitar visita al nostre centre i els nostres especialistes en rejoveniment et dissenyaran un tractament totalment personalitzat per aconseguir combatre l’envelliment.

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax