IDIOMES:

Temporada Làser

11 set. 2020

Ara és el moment dels tractaments amb làser!

Descobreix tot el que et podem oferir!!

Plataforma làser

A Institut Cimax disposem de múltiples dispositius de fototeràpia (Làsers i Llum Polsada Intensa (IPL)) amb la tecnologia més sofisticada i segura per a la realització de tractaments estètics i dermocosmètics.

Tractaments que proposem:

Rejoveniment facial

Tractament que pot ser ablatiu o no ablatiu (sense danyar la superfície de la pell) amb el que aconseguim una milloria en la qualitat de la pell i un rejoveniment REAL de la mateixa, actuant tant a nivell superficial (eliminant taques, aranyes vasculars, lesions cutànies i arrugues) com a nivell profund (reestructurant les fibres de col.lagen envellides i promovent la formació de col.lagen i elastina).

S’aconsellen 3 sessions de tractament i el postractament pot durar entre 2 i 10 dies, podent incorporar-se a la vida social/laboral generalment al 3er dia sense problemes.

S’ha d’evitar l’exposició solar abans i sobretot després del tractament.

Eliminació de taques (cara, escot, mans)

Existeixen diferents tipus de taques a la pell, disposem de diferents capçals de fototeràpia (Làser Er-YAG i IPL) per al seu tractament.

Depenent de les caracteristiques de la lesió i de si es tracta d’una lesió aïllada o una pigmentació més generalitzada poden ser necessàries entre 1 i 3 sessions.

S’ha d’evitar l’exposició solar abans i sobretot després del tractament.

Cuperosi, aranyes vasculars, punts de rubí.

El tractament de les lesions vasculars a nivell facial i dels punts rubí mitjançant Nd-YAG o IPL (depenent de les característiques i la localització de la lesió), és fàcil i efectiu, sent evident la milloria des de la primera sessió.

Petites varius i aranyes vasculars a les cames

Generalment combinem un tractament d’esclerosi química amb la fototeràpia amb Làser Nd-YAG. La combinació d’ambdues tècniques ens permet ser més efectius en menys sessions.

Fotodepilació mèdica

La depilació amb teràpies de llum és el procediment estètic més realitzat al món.

Existeixen diferents dispositius indicats per a la depilació permanent, alguns són Làsers (llum monocromática, que emet en una única longitud d’ona) i altres Llum Polsada Intensa (IPL). L’IPL és una font de llum policromàtica a la qual se li apliquen uns filtres que ens permeten treballar amb les longituds d’ona més adients segons el tractament que volem realizar.

Un dispositiu Làser no és sinònim de millors resultats que una IPL, inclús existeixen situacions i localitzacions corporals en que el sistema de fototeràpia d’elecció serà sempre una llum polsada. El que s’ha de tenir en compte a l’hora de buscar bons resultats en una fotodepilació és la qualitat de l’equip (tant si és Làser com si és IPL) i de si aquest és d’ús mèdic o únicament cosmètic.

A Institut Cimax disposem d’un sistema de depilació IPL d’última tecnologia, que pot oferir resultats molt ràpids i eficaços en la reducció permanent del pèl en tot tipus de pell, incloent la pell broncejada.

El capçal SHR d’Alma Làsers Mèdica inclou un dispositiu de refredament per contacte i fa servir la tecnologia en mobiment “IN-Motion”, que permeten realitzar tractaments pràcticament indolors.

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax