IDIOMES:

Brow lift – Lifting de celles

07 febr. 2023

Saps en què consisteix el brow-lift o lífting de celles? En aquest post t’expliquem tot el que cal saber.

Què és el Brow lift o lífting de celles?

El Brow lift o Lifting de celles és una tècnica que permet elevar, aixecar i posicionar les celles recuperant la posició desitjada quan estan descendides pel procés d’envelliment. Atès que la posició de les celles juga un paper molt important en l’expressió del rostre, aconseguim revitalitzar la mirada i millorar l’aspecte cansat, trist o envellit per un aspecte més fresc i natural.

En aquells casos en què el descens de la cella no sigui molt notori (menys d’uns 2 mm), podem optar pel lífting no quirúrgic o per altres tractaments en consulta, com la toxina botulínica o les substàncies de farciment, que ben indicats també ajuden a millorar la posició de les celles. En els casos que el descens de la cella sigui notori i s’acompanyi d’un excés de pell a la parpella superior, haurem d’optar per procediments quirúrgics mínimament invasius perquè els resultats siguin naturals i duradors en el temps.

Mètodes d’aixecament de celles

Lifting de celles amb bòtox

El lífting de celles amb botox consisteix a injectar la toxina botulínica a les zones amb arrugues o flacciditat per aixecar-les. El botox no omple ni infla com podria fer-ho l’àcid hialurònic, sinó que actua directament a la musculatura, fent una acció paralitzadora perquè el múscul situat a la zona de les potes de gall no produeixi un descens de la cua de la cella.

El botox crea un efecte de paràlisi muscular que s’injecta al múscul perquè les contraccions que pateix diàriament contra la pell deixi d’afectar-la. Resultat? Aconseguim donar a la cella un aspecte més relaxat i elevat.

El tractament està indicat en casos lleus de descens de les celles, és pràcticament indolor i aconsegueix els resultats en poc temps. Això sí, és una tècnica temporal i cal repetir-la cada sis mesos.

Lifting de celles amb cellaplastia

Aquesta cirurgia s’efectua amb anestèsia local i estaria indicat en els casos que el descens de la cella produeixi un excés de pell a la parpella superior. Habitualment indicada en homes atès que la densitat de pèl de la cella emmascararà qualsevol cicatriu resultant. La tècnica consisteix a realitzar una petita excisió de pell justa per sobre de la cella per aconseguir-ne una elevació, una millora de l’excés de pell de la parpella superior i un resultat natural de la mirada.

Lifting de celles per via endoscòpica

El lífting de celles per via endoscòpica és un dels tractaments més innovadors i demandats en els darrers anys per rejovenir la mirada. És una tècnica quirúrgica mínimament invasiva, ambulatòria, que no requereix ingrés i que es pot fer amb anestèsia local i sedació que ens permet obtenir uns resultats excel·lents.

El lífting de celles per via endoscòpica és una tècnica que ens permet rejovenir la mirada posicionant les celles que han baixat en una posició superior i millorant alhora la forma, donant-li un aspecte més fresc, natural i rejovenit. Amb aquesta tècnica no només permet la recol·locació de les celles, sinó també el tractament de les arrugues frontals i de l’entrecella que són presents a la majoria de les persones que presenten les celles baixes, permetent disminuir i fins i tot fer desaparèixer les arrugues visibles al terç superior del rostre.

Mitjançant la tècnica endoscòpica, els teixits es treballen a distància, guiats per una càmera de visió introduïda a través d’unes incisions mínimes que queden amagades al cuir cabellut i mitjançant un instrumental específic per a aquesta tècnica podem treballar la zona frontal per elevar les celles a la posició desitjada. En la gran majoria dels casos es requereix complementar la tècnica amb una blefaroplàstia per eliminar l’excés de pell de la parpella superior i aconseguir uns resultats excel·lents.

Quan fer un lífting de celles?

lifting cejas

No hi ha un moment en concret per fer-se un lífting de celles, en algunes ocasions, el motiu per fer el lífting de celles és el pas del temps i, en altres, simplement es busca millorar i rejovenir la mirada. La indicació principal és qualsevol persona que presenti les celles caigudes i que resulti en un excés de pell a la parpella superior.

El lífting de celles és una tècnica que s’utilitza per tornar les celles a la seva posició habitual, aconseguint que s’elevin. Hi ha diferents tècniques que es poden utilitzar, totes elles mínimament invasives, indolores i amb què s’obtenen resultats naturals.

Aspectes a tenir en compte en un lífting de celles

El tipus d’aixecament de celles aplicat es basarà en els trets facials del pacient, així com les característiques i els objectius. Individualitzar els tractaments en funció de les característiques anatòmiques de cada pacient és essencial per obtenir uns resultats naturals i duradors. El Brow lift és una cirurgia que sol combinar-se amb una blefaroplàstia, ja que ens permetrà un rejoveniment complet de la mirada.

Brow lift

Brow lift

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax