Archive

Farciments Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic (AH) és un polisacarid present de forma significativa en el nostre organisme, i que té la propietat de retenir grans quantitats d’aigua. El trobem predominantment a nivell de les articulacions, cartílegs i pell. A partir dels 25 anys la quantitat d’àcid hialurònic a la nostra pell comença a disminuir, i als 60 anys comptem únicament amb el 10% de la seva quantitat inicial. Aquesta disminució de la presencia d’AH a nivell cutani es tradueix amb una deshidratació del teixit, una pèrdua de volum i una disminució de l’elasticitat i fermesa de la pell, ocasionant inevitablement l’aparició d’arrugues. Segons la tècnica d’aplicació del gel d’àcid hialurònic podem aconseguir una rehidratació intensa i profunda de la pell (bio-revitalització facial *), donar-li sosteniment, eliminar arrugues o millorar cicatrius, o restablir els volums perduts amb el pas del temps.

Plasma ric en plaquetes

El plasma ric en plaquetes (PRP) és un material autòleg (pres del mateix pacient) que es pot aplicar mitjançant injeccions a nivell cutani, muscular o articular. Té propietats reconstituents i és ric en factors de creixement que activen la regeneració cel.lular i acceleren la cicatrització. La seva aplicació a nivell facial (en forma de mesoteràpia) aporta major lluminositat, una milloria de la coloració i textura de la pell i un increment en la tersura i disminució de la flaccidesa. Una altra indicació de la injecció de PRP són alguns casos d’al.lopècia, on els factors de creixement són capaços de revitalitzar els fol.licles pilosos i potencialment augmentar la densitat dels cabells.

Lipofilling

El lipofilling es la tècnica quirúrgica que utilitza greix del mateix pacient com a material de farciment per a tractaments d’estètica. Es pot utilitzar tant a nivell facial (augment o perfilat de llavis, solcs nasogenians, línies de marioneta, pòmuls, mentó, òrbites, ulleres, dors nasal*…) com a nivell corporal (mames, glutis…). També està indicat per al tractament de cicatrius per la capacitat regenerativa que aporten les cèl.lules mare que acompanyen al teixit adipós. Com a avantatges sobre els materials de farciment sintètics està que és un material que el cos reconeix com a propi i que malgrat existeix un percentatge del material que és previsible que es reabsorbeixi en el primer moment, un cop estabilitzat perdurarà en el temps. A més l’alta concentració de cèl.lules mare provinents dels teixit adipòs actua millorant clarament la qualitat de la pell i regenerant el teixit.

Ones de xoc: X-WAVE

Les ones X-WAVE són ones acústiques d’alta energia que aconsegueixen penetrar en el teixit connectiu de l’epidermis, on es troben ubicats els adipòcits o cèl.lules de greix. La tecnologia X-WAVE actua directament sobre les cèl.lules de greix, responsables de l’aparició de la cel.lulitis, disminuint la seva mida i volum. Alhora, millora el funcionament de la circulació sanguínia, permetent el drenatge del greix d’una forma natural i més accelerada. Per últim, les ones acústiques aconsegueixen augmentar la formació de nou col.làgen, responsable de la fermesa i tersura de la pell. L’aplicació de X-WAVE no és invasiva, és pràcticament indolora i rápida, pel que permet una immediata reincorporació del pacient.

Carboxiteràpia

La Carboxiteràpia és un procediment mèdic, no quirúrgic, que consisteix en la injecció de gas Diòxid de Carboni (CO2) en el teixit subcutani, mitjançant una petita agulla. La plataforma Carbtek Advanced (al contrari que les formes d’aplicació amb pistola) permet regular tant la pressió com la temperatura a la qual es vol administrar el gas, podent ajustar els paràmetres per a aconseguir un millor resultat i minimitzar la molèstia que pot ocasionar la tècnica. Els tractaments de carboxiteràpia consten de varies sessions (en ocasions un mínim de 8), separades en el temps de 3 dies a 3 setmanes, depenent del protocol establert per a cada tractament i pot requerir alguna sessió de manteniment. Es pot aplicar en qualsevol època de l’any.

Plataforma làser

A Institut Cimax disposem de múltiples dispositius de fototeràpia (Làsers i Llum Polsada Intensa (IPL)) amb la tecnologia més sofisticada i segura per a la realització de tractaments estètics i dermocosmètics. Tractaments que proposem: Rejoveniment facial Tractament que pot ser ablatiu o no ablatiu (sense danyar la superfície de la pell) amb el que aconseguim una milloria en la qualitat de la pell i un rejoveniment REAL de la mateixa, actuant tant a nivell superficial (eliminant taques, aranyes vasculars, lesions cutànies i arrugues) com a nivell profund (reestructurant les fibres de col.lagen envellides i promovent la formació de col.lagen i elastina). S’aconsellen 3 sessions de tractament i el postractament pot durar entre 2 i 10 dies, podent incorporar-se a la vida social/laboral generalment al 3er dia sense problemes. S’ha d’evitar l’exposició solar abans i sobretot després del tractament.