IDIOMES:

Minilifting per al rejoveniment facial

08 jul. 2022

Vols eliminar arrugues i flacciditat facial per rejovenir el teu rostre? Amb el minilifting s’aconsegueix recol·locar en la posició original els volums que l’envelliment han modificat, a més de corregir la flacciditat i eliminar les arrugues de la cara.

El Minilifting és la forma mínimament invasiva d’un Lifting on la tècnica quirúrgica és menys agressiva, utilitzant una incisió més petita i un menor aixecament de teixit.

El cirurgià serà el que seleccioneu quin format és el més adequat en cada cas.

En què consisteix el minilifting facial?

El minilifting facial consisteix en un tensat de la pell, l’estirament i la suspensió dels teixits de sustentació i l’eliminació de les arrugues. És una tècnica quirúrgica per rejovenir el rostre mitjançant un senzill procediment que corregirà els signes de l’edat, reposicionant i estirant la pell, i tensant els teixits que li donen sosteniment per corregir la flacciditat, i el despenjament facial, aconseguint un resultat molt natural i estable.

És una cirurgia menys agressiva que el lífting tradicional. El procés quirúrgic és molt senzill i discret. Es realitza a través de petites incisions localitzades a zones poc visibles, de manera que passin desapercebudes, com dins del cuir cabellut o en plecs estratègics al voltant del pavelló auricular. Gràcies a les incisions es tensen les estructures més profundes de subjecció facial i s’extirpa pell, en cas que hi hagués un excés.

La tensió de la pell i dels teixits subcutanis es produeix tant en direcció ascendent com posterior. D’aquesta manera, s’evita l’efecte excessivament estirat i la correcció rejovenidora és completament natural.

Aquest tipus d’intervenció es realitza amb anestèsia local i sedació, i no necessita anestèsia general. La durada de la intervenció és de 2 hores, depenent de cada cas i no cal ingrés hospitalari.

Després de la cirurgia, se sol col·locar un lleuger embenat i, de vegades, un drenatge darrere de les orelles per buidar qualsevol líquid que es pogués acumular després de la cirurgia. Els tubs de drenatge es retiren passades 24 hores i els embenats, entre el primer i el cinquè dia després de la intervenció. Mentre que els punts de sutura es retiraran al cap de set dies de la intervenció.

Quina és la principal diferència amb el lífting tradicional?

Al lífting tradicional es dissequen els teixits de la cara de manera més àmplia, i es disseca la subjecció facial en una àrea més gran. Això comporta postoperatoris més llargs, ja que la intervenció és més agressiva i genera més reacció inflamatòria.

Per a qui està recomanat el minilifting facial?

El minilifting facial està recomanat per a persones entre 34 i 50 anys, ja que l’objectiu principal és tornar la frescor i la finor a la cara.

Els resultats d’aquesta intervenció són duradors i permanents i el procés de recuperació és molt ràpid, tant que podràs tornar a la rutina la mateixa setmana de la intervenció.

El minilifting no està recomanat per a pacients amb gran despenjament al coll.

Avantatges del minilifting facial

L’avantatge principal és la senzillesa més gran de l’operació, cosa que redueix la durada de la intervenció i el temps de recuperació, tal com ho hem indicat anteriorment. La incisió i la dissecció mínima disminueix el risc d’hematomes o lesions nervioses, mentre que les cicatrius també són menors.

Això sí, malgrat tots aquests avantatges, serà el professional qui decideixi el tipus d’intervenció per a cada pacient, ja que si els teixits estan massa flàccids, caldrà un lífting de cara i coll, per aconseguir el millor resultat.

Minilifting de coll i papada

Consisteix en una intervenció per eliminar el greix i tensar la pell sobrant del coll i la zona inferior de la barbeta.

Quan la papada té poc teixit gras sota el coll, el procediment intenta tensar el múscul lax, allisant el coll per equilibrar i harmonitzar l’aspecte amb la resta de la cara.

Igual que el minilifting facial és un procediment senzill que es realitza de forma ambulatòria, en què el/la pacient pot tornar a casa després d’unes hores.

Minilifting a Institut Cimax

El minilifting que oferim a Institut Cimax és una tècnica de rejoveniment facial per a zones de coll i cara que presenten una flacciditat moderada.

El tractament de minilifting es basa a tornar a l’SMAS la seva posició original; com actuem sobre el sistema musculoaponeuròtic superficial aconseguim resultats més naturals.

Entre els nostres objectius destaquem els següents:

  • Corregir el redoblament del mentó.
  • Definir les línies mandibulars.
  • Reposicionar el terç mitjà facial i els pòmuls.
  • Reposicionar la pell sense aplicar tensió.

A Institut Cimax tenim altres tractaments de rejoveniment facial com la Blefaroplàstia, que tracta d’eliminar les bosses de greix a la parpella inferior i l’excés de pell a la parpella superior, el lifting endoscòpic de terç superior, que aconsegueix un rejoveniment de la mirada en recol·locar les celles caigudes, en una posició més estètica, el Botox, un tractament natural i segur per eliminar les arrugues d’expressió o la radiofreqüència, tant facial com corporal que ajudarà que la teva pell llueixi jove.

minilifting

Per què tractar-se a Institut Cimax?

Institut CIMAX t’ofereix un equip de professionals altament qualificats i formats en les últimes tècniques i tecnologies de la medicina, cirurgia estètica i odontologia que t’oferiran un pla de tractament totalment personalitzat; tot això en unes instal·lacions d’alt nivell al centre de Mataró.

QUALITAT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT.

Institut Cimax: salut i bellesa units en un únic concepte.

Coneix Institut Cimax